Villas de luxe aux Pays-Bas

Vous voulez des vacances? Villa Nederland est spécialisé dans la location de villas de luxe, pour petits et grands groupes.


Villa Burgemeestershuys

Stijlvolle vakantiewoning in Limburg met sauna en hot tub. Deze villa heeft 6 prachtige slaapkamers en 4 moderne badkamers. De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien en is geschikt voor 12 personen.

icon Personne 12 Personnes icon Chambre à coucher 6 Chambres a coucher icon Salle de bains 4 Salles de bains

Villa Oude Trambaan

Prachtige vakantievilla in Limburg met hottub, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De vakantiewoning is van alle gemakken voorzien en is geschikt voor 8 personen in totaal.

icon Personne 8 Personnes icon Chambre à coucher 3 Chambres a coucher icon Salle de bains 2 Salles de bains

Landgoed A genbeuke

Riant landgoed, het meest luxe vakantielandgoed van Nederland. Een compleet gerestaureerde vakwerkboerderij met verwarmd binnenzwembad, een landgoed met optimale privacy, het pand is geheel omheind middels hoge beukenhaag, parkeren onder de grond, plaats voor 12 auto's. Internet (WiFi) is aanwezig.

icon Personne 20 Personnes icon Chambre à coucher 5 Chambres a coucher icon Salle de bains 5 Salles de bains

Villa Schweiberg

Gelegen bovenop de Schweiberg nabij Mechelen met een prachtig uitzicht over het Geuldal. Deze luxe vakantiewoning heeft een binnenzwembad en sauna. Iedere kamer heeft een eigen badkamer. Internet (WiFi) gratis.

icon Personne 18 Personnes icon Chambre à coucher 7 Chambres a coucher icon Salle de bains 7 Salles de bains

Villa de Poel

Villa "de Poel" is een sfeervolle vakantiewoning voor 24 - 26 personen, gelegen in het prachtige Heuvelland van Zuid-Limburg. De 10 slaapkamers zijn voorzien van luxe en comfortabele bedden.

icon Personne 26 Personnes icon Chambre à coucher 10 Chambres a coucher icon Salle de bains 9 Salles de bains

Villa de Flab

Villa "de Flab" is gelegen in een 18 eeuwse hoeve in het mooie Zuid Limburg vlakbij de Belgische grens. Gasten voelen zich direct thuis in de gezellige groepsaccommodatie door de huiselijke inrichting. De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien en is geschikt voor 10 personen.

icon Personne 10 Personnes icon Chambre à coucher 4 Chambres a coucher icon Salle de bains 2 Salles de bains

Villa Roebelsbos

Villa Roebelsbos is gelegen in een 18 eeuwse hoeve in het gezellige plaatsje Slenaken in Zuid-Limburg. De hoeve is volledig gerestaureerd waarbij authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Deze luxe groepsaccommodatie is geschikt voor 20 personen.

icon Personne 20 Personnes icon Chambre à coucher 9 Chambres a coucher icon Salle de bains 9 Salles de bains

Auberge Smockelaer

Midden in het adembenemende Limburgse Heuvelland ligt Auberge Smockelaer. De groepsaccommodatie is gelegen in een 18 eeuwse hoeve en is opgedeeld in 3 groepsverblijven. Tijdens uw verblijf beschikt u over 23 slaapkamers, 3 woonkamers en 3 keukens. U huurt met uw groep de gehele hoeve voor een optimaal weekend weg. Vanuit de hoeve heeft u een wijds uitzicht op het mooi Limburgse landschap.

icon Personne 50 Personnes icon Chambre à coucher 23 Chambres a coucher icon Salle de bains 20 Salles de bains

Villa La Mairie

Luxe groepsaccommodatie met grote professionele keuken van 72 m² en sfeervolle woonkamer met openhaardpartij. Gelegen in Belgische Limburg op 1 km van de grens met Slenaken. Uiteraard is internet (WiFi) gratis.

icon Personne 26 Personnes icon Chambre à coucher 12 Chambres a coucher icon Salle de bains 12 Salles de bains

Landgoed Mechelen

Landgoed Mechelen is gelegen bovenop de Schweiberg nabij Mechelen in Zuid-Limburg. Een prachtige locatie met een adembenemend uitzicht over het Geuldal. Deze vakantiewoningen zijn de ideale locatie voor een verblijf met maximaal 38 personen.

icon Personne 38 Personnes icon Chambre à coucher 12 Chambres a coucher icon Salle de bains 12 Salles de bains